Duurzaam verpakken voelt als tweede natuur

Verpakkingsmachines food industrie

Voor elk product de juiste machine

De Centurion SI, SC en Velteko HSV 360 worden veel toegepast in de food industrie. Deze verpakkingsmachines zijn standaard in RVS uitgevoerd. Snelle en betrouwbare machines die naadloos aansluiten op uw productielijn en vanzelfsprekend voldoen aan de voorschriften m.b.t. voedselveiligheid. Ook voor de farmaceutische en medische industrie is er altijd een passende verpakkingsmachine.

Bedrijfszekerheid gegarandeerd

VH Vertical Packaging is specialist in de ontwikkeling, bouw, installatie en onderhoud van duurzame verpakkingsmachines voor het verpakken van o.a. groente, fruit, vers- en diepgevroren vlees, snacks, snoep, koek, noten, chocolade, kaasblokjes, geraspte kaas en kaaspoeder, ontbijtgranen, sauzen, soepen, melen, oliën, chips, petfood, etc. U kunt altijd rekenen op een deskundig advies en waar nodig kan op basis van uw wensen en specificaties maatwerk worden geleverd.

Verpakkingsmachines non-food industrie

Uw eisen staan altijd centraal

Met Centurion en Velteko heeft VH Vertical Packaging altijd geschikte verpakkingsmachines voor verschillende non-food toepassingen. Het type product bepaalt voor een groot deel de eisen waaraan het verpakken van uw non-food product moet voldoen. Zo kan een product extra bescherming nodig hebben of staat juist kostenbesparing centraal. Op basis van uw prioriteiten wordt de juiste oplossing voor uw project voorgesteld.

Bedrijfszekerheid gegarandeerd

VH Vertical Packaging is specialist in de ontwikkeling, bouw, installatie en onderhoud van duurzame verpakkingsmachines voor het verpakken van o.a. zeep, reinigingsmiddel, chemische producten, bloembollen, automotive onderdelen, speelgoed, plastic onderdelen, etc. U kunt altijd rekenen op een deskundig advies en waar nodig kan op basis van uw wensen en specificaties maatwerk worden geleverd.

Bel +31 (0)495 550 733