Duurzaamheid

Goed zijn voor het heden met aandacht op de toekomst

Maatschappelijk verantwoord ondernemen begint bij een heldere blik op het heden en een sterke visie op de toekomst. Bij VH Vertical Packaging houden wij rekening met mens en milieu. Onze organisatie bouwt voort op een aantal pijlers. Because engineering is the future.

Werken met mensen begint bij gelijkwaardigheid

Bij VH Vertical Packaging werken wij met mensen op basis van gelijkwaardigheid. Bij ons heeft iedereen de ruimte om zichzelf persoonlijk te ontwikkelen binnen het bedrijf. Wij stimuleren een gezond leven en hebben aandacht voor persoonlijke situaties. Openheid en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel, zodat de mensen ook daadwerkelijk hun mening laten horen. Want staat bij ons voorop. We zetten net dat stapje extra en zorgen voor een prettige sfeer op de werkvloer. Het gaat om wie wij zijn en hoe we het doen. We koesteren onze heritage.

Aandacht voor het milieu

Ons bedrijf dankt haar bestaan aan de ontwikkeling van verpakkingen. De maatschappij vraagt om steeds minder en slimmer te verpakken. Daar geven wij graag gehoor aan. Wij leveren onze bijdrage aan het milieu door innovatie.

The best preparation for tomorrow is doing your best today

Energiebesparing zie je terug in ons doen en laten

De Centurion van de toekomst zal stap voor stap op verantwoorde wijze meegroeien in “the journey of sustainability”. Met nieuwe sealtechnieken, zuinigere motoren, geoptimaliseerde beweegpatronen van mechanische delen c.q. minder wrijving en de toepassing van lichtere, maar sterkere materialen, besparen wij jaarlijks een hoop energie.

Ook als bedrijf dragen wij ons steentje bij door vanuit een modern en energiezuinig pand te opereren. Het toepassen van LED verlichting en diverse andere verbruik reducerende maatregelen onderstrepen onze bewuste manier van ondernemen. Stap voor stap, weloverwogen, met gezond verstand.

Bijdragen aan de voedselveiligheid

Het garanderen van de voedselveiligheid van de producten doen wij op verschillende manieren.

Onze visie op een duurzame toekomst

De toekomst van VH Vertical Packaging

Wij verbeteren en optimaliseren constant ons bedrijf, de organisatie en onze machines. Als commercieel bedrijf hebben wij een dubbele verantwoordelijkheid. Zo zorgen we voor het juiste rendement zonder het maatschappelijk verantwoord ondernemen uit het oog te verliezen. Onze organisatie groeit. We willen met beide benen op de grond staan zonder loze beloftes de wereld in te slingeren.

Onze belofte aan u, onze mensen en aan de wereld

Er is een belofte die we waar zullen maken en waar iedereen ons op mag aanspreken: “Met gezond verstand en de juiste middelen dragen wij zoveel mogelijk bij aan het in stapjes beter maken van het milieu. Realistisch en oprecht.”