Organisatie

Leer onze organisatie kennen

Altijd de beste oplossing voor uw business

Klanttevredenheid staat centraal

VH Vertical Packaging is opgericht in 1998, waarin werd gestart met het reviseren van gebruikte verticale verpakkingsmachines van topkwaliteit. De vraag naar nieuwe machines werd echter steeds groter. Met Velteko en Centurion verticale verpakkingsmachines wordt perfect ingespeeld op de behoefte van onze opdrachtgevers. Inmiddels is VH Vertical Packaging uitgegroeid tot een niet meer weg te denken speler in de markt van verticale verpakkingsmachines voor de food- en non food industrie.

Result with a smile!

Het leveringsprogramma is op uitstekende wijze ingevuld en omvat o.a. nieuwe en gebruikte verticale verpakkingsmachines, doseringssystemen en benodigde randapparatuur. Daarnaast worden steeds vaker turnkey verpakkingslijnen ontwikkeld. Vanuit een goed geoutilleerd bedrijfspand in Weert bouwt, reviseert en onderhoudt VH Vertical Packaging verticale verpakkingsmachines. Met inmiddels honderden operationele installaties in binnen- en buitenland, wordt er alles aan gedaan om de meest veeleisende opdrachtgevers tevreden te stellen.

Opmaak 1

Ontwikkelingsfase verpakkingsmachine

Processen optimaliseren

Om het eisenpakket van een opdrachtgever, te vertalen naar een ontwerp voor verpakkingsmachine of complete verpakkingslijn, wordt gebruik gemaakt van 3D-tekeningen. VH Vertical Packaging heeft een interne afdeling engineering, waar men werkt met de meest geavanceerde tekensoftware, zodat bij elke aanbieding een praktische en goed gedetailleerde 3D-tekening besproken kan worden. Dit biedt de mogelijkheid om aanpassingen, welke tijdens het ontwikkelingsproces nog aan de orde komen, eenvoudig door te voeren.

Testfase turnkey project

In onze goed geoutilleerde werkplaats vormen de ontwerptekening en technische specificaties de basis voor de productie van de verpakkingsmachine. Indien gewenst worden turnkey projecten volledig in eigen werkplaats geassembleerd en getest, voordat na FAT de definitieve levering en installatie plaatsvindt. De FAT is een belangrijk onderdeel van het aankoopproces. We zijn erop ingericht om technici en operators te ontvangen voor een enerverende dag: de afname van de nieuwe machine -conform opdracht- staat hierbij centraal. U leert hierdoor de machine, onze organisatie en onze mensen kennen. Door FAT worden opstartproblemen en vertragingen bij ingebruikname voorkomen.

Opmaak 1

Turnkey oplossing voor elke sector

Complete verpakkingslijnen met een hoge efficiency

Naast het bouwen en leveren van individuele verticale verpakkingsmachines biedt VH Vertical Packaging steeds vaker turnkey oplossingen. Op basis van uw eisenpakket wordt met de grootste zorg een complete verpakkingslijn op maat ontwikkeld, met een gegarandeerde hoge capaciteit en bedrijfszekerheid. Van engineering tot en met installatie en inbedrijfstelling heeft u slechts één aanspreekpunt. Over transparantie gesproken.

Volledige supervisie van VH Vertical Packaging

Dit betekent voor u: korte lijnen, helder afspraken, strakke planning, kwaliteitsapparatuur en bovenal een prettige en professionele samenwerking. Na de installatie van de verpakkingslijn worden trainingen gegeven aan technisch medewerkers en operators. Op deze wijze bent u verzekerd van een toekomstbestendige verpakkingslijn met optimaal rendement en een lange levensduur. Daarnaast zijn support, onderhoud en service vanzelfsprekend.

Opmaak 1

24-uurs service waar je op kunt rekenen

Wij zijn VH Vertical Packaging

Ambitie en betrokkenheid

Zakendoen met VH Vertical Packaging staat voor zakendoen met ambitie. Wars van onverschilligheid zet een enthousiast team van professionals zich voor u in. Proactief en servicegericht, zoals we dat zelf graag zien. Voor een groeiend aantal gerenommeerde en veeleisende opdrachtgevers. Klanten die een perfect eindproduct verwachten én krijgen!

Dat merkt u aan alles

Een gedreven team dat elke dag opnieuw alles op alles zet om een efficiënt productieproces te garanderen. Deze prettige en proactieve houding vindt u terug in onze werkwijze. Maar over gedrevenheid praat je niet. Die tóón je! In de klantgerichte manier waarop je werkt, de kwaliteit die je aflevert. Stipt volgens afspraak, tot in de kleinste details conform uw wensen.

Uw uitdaging is onze expertise!