Machines

Onze verticale verpakkingsmachines

Centurion SI & SC verticale verpakkingsmachines

De beste combinatie van gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid

Centurion verticale verpakkingsmachines zijn toppers in het premium segment. Het design van de machine straalt eenvoud en klasse uit, waarbij gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid voorop staan. De hoogste uptime, meer dan 98,5%, lage gebruikskosten en weinig onderhoud zijn sterke punten van de Centurion SI en SC.

Alle machines zijn voorzien van ons online Remote Engineer systeem waardoor u bespaart op bezoek van onze monteur. Het besturingssysteem is geavanceerd en erg eenvoudig te bedienen. Er is één centrale servodrive die drie assen kan aansturen. Alle Centurion machines zijn verkrijgbaar in Heatseal, PTC of Combiseal en in Twin uitvoering.

Web

– Volledig RVS, zeer goed te reinigen, compact gebouwd;
– IP 65 Display, 8,4 of 12,0 inch;
– Ruime elektrokast, verwarming en ventilatie;
– Eersteklas afwerking;
– Zakbreedtes van 50 tot 440 mm, diverse zaktypes mogelijk;
– Extreem stabiele bekkengroep, kortste folieloop en hightech foliebalans.

Velteko medium en high speed machines

Velteko medium en high speed machines

De HSV-series verticale verpakkingsmachines zijn betrouwbaar en zeer degelijk. Vanwege de flexibiliteit is het mogelijk om snel in te spelen op de veranderende markt en vraag naar andere soorten verpakkingen. Deze medium en high speed machines kunnen tot wel 100 verschillende zaktypen produceren met de kortst mogelijke omsteltijd.

– 5 – 45 minuten ombouwen bij zakwissel;
– Meer dan 16 varianten in standup pouches;
– 55 verschillende zaktypes;
– Zakbreedtes tot 360 mm.

Velteko HSV280

– Eén machine voor alles;
– Maximale snelheid van 200 zakken per minuut;
– Eén machine voor meer dan 100 verschillende zakken.

Velteko HSV360

– Vormgegeven voor de steeds veranderende vraag van de markt;
– Maximale snelheid van 200 zakken per minuut;
– Eén machine voor meer dan 100 verschillende zakken.

Velteko cpl

Reviseren past bij duurzaam ondernemen

“Het hoogwaardig reviseren van machines is een vak apart waarin wij al twintig jaar zeer veel ervaring hebben. Het ombouwen van de besturing naar hedendaagse maatstaven en het geheel reviseren van machines past in het beeld van duurzaam ondernemen. Daarnaast is het economisch aspect een goede reden om voor een nieuwe besturing of gereviseerde machine te kiezen zonder hierbij aan productiebetrouwbaarheid in te hoeven leveren.”

VH Vertical Packaging geeft gebruikte machines een tweede leven

Revisie als duurzame oplossing

VH Vertical Packaging is in 1994 gestart met het reviseren van gebruikte verpakkingsmachines. Deze gebruikte machines worden in eigen werkplaats, zowel mechanisch, optisch als elektrisch, klaargemaakt voor een tweede leven. VH Vertical Packaging is altijd doorgegaan met reviseren en heeft zowel nieuwe, als gereviseerde machines in het programma. Ambachtelijke techniek vanuit een eigentijds bedrijf. Met inmiddels honderden operationele installaties doen we er alles aan om iedere klant tevreden te stellen. We noemen dit result with a smile!

Slim investeren in efficiëntie

U zoekt een verpakkingsmachine van topkwaliteit, maar u kiest er niet voor te investeren in een nieuwe machine van Centurion of Velteko? VH Vertical Packaging heeft altijd minimaal 25 gebruikte GEA/Aquarius machines op voorraad, welke we na revisie als volledig vernieuwd kunnen leveren. Een interessant aanbod, topkwaliteit voor een medium prijs. Reken op 60% van de prijs van een nieuwe premium verpakkingsmachine.

Uw uitdaging is onze expertise!