Service

Uw tevredenheid
staat centraal

Serviceteam 24/7 in de startblokken

Dag en nacht support bij calamiteiten

Hoewel we er alles aan doen om onnodige stilstand van verpakkingsmachines te voorkomen, is het voor u een fijne gedachte dat VH Vertical Packaging dag en nacht bereikbaar is voor service en reparatie op uw productielocatie. Slechts één telefoontje en we zijn u direct van dienst met deskundig advies, aftersales ondersteuning of snelle levering van reserveonderdelen.

Met klanttevredenheid als centrale doelstelling doen we ons uiterste best om stilstand van uw verpakkingslijn zoveel mogelijk te beperken. Vraag naar de mogelijkheden van onze 24-uurs servicedienst.

Voordelen Remote Engineering

“In geval van storing kunnen wij tegenwoordig in meer dan de helft van de gevallen volstaan met onze online hulp via Remote Engineer. Wij kunnen realtime meekijken in de machine en zorgen voor adequate informatie, ondersteuning of updates. Dit resulteert voor onze klanten in lagere kosten en voor ons optimaliseert het de inzet van onze monteurs”

Total cost of ownership

“De uptime is van het grootste belang. Diepgevroren producten kunnen immers niet zomaar wachten in geval van calamiteiten. Daarnaast is de ‘total cost of ownership’ een steeds meer bepalende factor voor onze klanten bij de aanschaf van nieuwe machines. Wij buigen ons graag over verticale verpakkingsvraagstukken.”

Met preventief onderhoud verkleint u de kans op storingen en onnodige stilstand

Periodiek onderhoud loont

De constructie van door VH Vertical Packaging geleverde verpakkingsmachines is erop gericht om het onderhoud te minimaliseren. Afhankelijk van het gebruik adviseren wij u een passend onderhoudsschema. De voordelen van preventief onderhoud zijn evident: het onderhoud is qua timing efficiënt in te plannen en de benodigde onderdelen zijn beschikbaar. Preventief onderhoud daarmee relatief goedkoop. Zeker als deze worden afzet tegen de kosten van een spoedreparatie en machinestilstand.

Reparatie door eigen servicemonteurs

In geval van een storing is een snelle reactietijd gewenst. VH Vertical Packaging beschikt over een eigen servicedienst welke voor calamiteiten 24 uur per dag inzetbaar is. Zo wordt de machinestilstand beperkt en kan de productie binnen afzienbare tijd weer worden hervat. U wordt altijd door een vaste VHVP-monteur geholpen: hij is als geen ander bekend met de verpakkingsmachine in uw specifieke situatie.

Het VH service asset

Een complete ontzorging van A tot Z

Wij hebben ons bestaansrecht verworven door ons hoogwaardige serviceniveau. Service zit diep in ons DNA verweven waardoor de klant altijd op nummer één wordt gezet. Dit principe wordt gedragen door de gehele organisatie en wordt nageleefd in alle facetten van onze bedrijfsvoering. Door de inrichting van onze organisatie leveren wij u op een dynamische wijze de juiste service op het juiste moment. Uw uitdaging is onze expertise. 

Wij streven naar een echt partnerschap met onze klanten. Persoonlijk contact, in plaats van een een klant-leverancierrelatie, is belangrijk voor ons. Onze organisatie biedt volwaardige support, waarbij de juiste rendementen op de lijnen gerealiseerd worden.

Onze pijlers

Start
Samen met u starten we aan het samenwerkingstraject waarbij we kijken naar uw specifieke verpakkingsuitdaging. Het installeren van een nieuwe verpakker, het reviseren van een bestaande of het helpen met uw huidige inpaklijnen. Bij reeds geïnstalleerde machines gaan we over op het onderhoudstraject.

Continuïteit
Wanneer uw lijn door ons is geïnstalleerd of, bij bestaande lijnen, VH eigen is gemaakt, gaan we het proces continueren. Het behalen van de juiste rendementen is wat u bij ons kunt verwachten.

Optimalisatie
Een stabiele basis biedt ruimte voor optimalisatie. Samen met u gaan we aan de slag met het optimaliseren van uw machine waarbij gebruiksvriendelijkheid centraal staat. 

Klaar voor de start

Installatie

De installatie van een verpakkingsmachine met minimale kosten en het maximale resultaat is onze doelstelling. 

1. Voorbereiding & planning
Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Onze serviceafdeling houdt nauw contact met u tijdens het gehele proces. Details worden hierbij niet overgeslagen. Op het moment van akkoord van beide partijen staan onze afdelingen in de startbokken om aan de slag te gaan. Wij hebben onze inhouse engineering-, productie- en serviceafdeling.

2. FAT
Natuurlijk wilt u eerst zien dan geloven. Wij nodigen u uit voor een gepaste afname van de machine, zodat wij u kunnen aantonen dat wij leveren volgens leveringsomvang. Tevens kan deze dag ook worden ingezet voor een training van de operators en technische dienst van uw organisatie. Wij vinden het belangrijk dat u met een tevreden gevoel huiswaarts keert.

3. Mechanische installatie
Uw verpakkingslijn wordt geleverd en geïnstalleerd volgens de overeengekomen planning, afspraken en wensen. Vooraf hebben wij een helder beeld kunnen schetsen van de juiste voorzieningen en benodigdheden. Wij kunnen niet wachten om onze verpakkinglijn op uw werkvloer te zien schitteren.

4. Training
Installatie is één, maar kennis van de machines is minstens zo belangrijk. Na de installatie van de lijn zorgen wij ervoor dat uw mensen op een fijne, gedreven en correcte manier met de machines aan de slag kunnen. Onze training wordt vakkundig verzorgd en draagt bij aan de algemene kennis van verticaal verpakken en bijhorende randzaken. 

5. Productie opstart
Het moment is daar! Samen zorgen we voor een prettige start van de installatie. De juiste verpakking wordt op de juiste manier vervaardigd en de verpakkingslijn is klaar om uw business naar een hoger level te tillen.

6. SAT
De verpakkingslijn wordt afgenomen zoals beschreven in de leveringsomvang. U bent trotse eigenaar van uw (nieuwe) verpakkingslijn.

Onderhoud

Uw machine preventief in onderhoud met onderstaande pakketten.

Continuïteit

Stilstaan is achteruitgaan

Wanneer de vooraf opgestelde doelstellingen actueel, bekend en gewenst zijn, dan gaat ons VH team aan de slag met het behalen ervan. Vanuit uw data bekijken en beoordelen we de OEE getallen. Aansluitend hierop zoomen we middels verschillende tools in op de verticale verpakkingsmachines. De lijnanalyse brengt de bottleneck vanuit een helikopterview in kaart. Pragmatische verbeterslagen kunnen hierdoor in kaart worden gebracht. De leveringsomvang en de MME getallen weergeven precies de punten waarop verbetering mogelijk is. 

Deze punten nemen wij mee in de trainingen en optimalisatieplannen. Tevens kijken we in deze fase naar de juiste spare parts die op vooraad moeten zijn om het proces te kunnen waarborgen.

Wij streven naar het best haalbare resultaat en door onze jarenlange ervaring en dynamische manier van werken kunnen wij een optimale uitkomst bieden.

Optimalisatie

Het optimale resultaat binnen handbereik

Om meer rendement uit de geleverde verpakkingslijnen te halen, worden er trainingen en scholingen aangeboden aan de productiemedewerkers van uw organisatie. De verbeterpunten die tijdens de continuïteitsfase aan het licht zijn gekomen worden omgezet naar mogelijkheden welke bijdragen aan een optimaal proces. Afhankelijk van uw servicepakket voorzien wij u van één of meerdere trainingen per jaar. 

VH adviseert welke training voor uw organisatie geschikt om het beste rendement te behalen. De benodigde acties worden door ons gefaciliteerd en georganiseerd.

Samen groeien

Afhankelijk van het product, het proces, de operators en de leiding wordt er per periode vastgesteld wat we willen leren en wat we reeds hebben geleerd. Gezamenlijk gaan we vooruit. De machines die wij leveren zijn dusdanig ontwikkeld, zodat ze te allen tijden bij nieuwe applicaties vanuit engineering uitgebreid kunnen worden. Nieuwe systemen worden ontwikkeld, zodat deze bijdragen aan de optimalisatie van uw verpakkingslijn. 

Uw uitdaging is onze expertise!