Service

Voordelen Remote Engineering

“In geval van storing kunnen wij tegenwoordig in meer dan de helft van de gevallen volstaan met onze online hulp via Remote Engineer. Wij kunnen realtime meekijken in de machine en zorgen voor adequate informatie, ondersteuning of updates. Dit resulteert voor onze klanten in lagere kosten en voor ons optimaliseert het de inzet van onze monteurs”

Serviceteam 24/7 in de startblokken

Dag en nacht support bij calamiteiten

Hoewel we er alles aan doen om onnodige stilstand van verpakkingsmachines te voorkomen, is het voor u een fijne gedachte dat VH Vertical Packaging dag en nacht bereikbaar is voor service en reparatie op uw productielocatie. Slechts één telefoontje en we zijn u direct van dienst met deskundig advies, aftersales ondersteuning of snelle levering van reserveonderdelen.

Met klanttevredenheid als centrale doelstelling doen we ons uiterste best om stilstand van uw verpakkingslijn zoveel mogelijk te beperken. Vraag naar de mogelijkheden van onze 24-uurs servicedienst.

Total cost of ownership

“De uptime is van het grootste belang. Diepgevroren producten kunnen immers niet zomaar wachten in geval van calamiteiten. Daarnaast is de ‘total cost of ownership’ een steeds meer bepalende factor voor onze klanten bij de aanschaf van nieuwe machines. Wij buigen ons graag over verticale verpakkingsvraagstukken.”

Met preventief onderhoud verkleint u de kans op storingen en onnodige stilstand

Periodiek onderhoud loont

De constructie van door VH Vertical Packaging geleverde verpakkingsmachines is erop gericht om het onderhoud te minimaliseren. Afhankelijk van het gebruik adviseren wij u een passend onderhoudsschema. De voordelen van preventief onderhoud zijn evident: het onderhoud is qua timing efficiënt in te plannen en de benodigde onderdelen zijn beschikbaar. Preventief onderhoud daarmee relatief goedkoop. Zeker als deze worden afzet tegen de kosten van een spoedreparatie en machinestilstand.

Reparatie door eigen servicemonteurs

In geval van een storing is een snelle reactietijd gewenst. VH Vertical Packaging beschikt over een eigen servicedienst welke voor calamiteiten 24 uur per dag inzetbaar is. Zo wordt de machinestilstand beperkt en kan de productie binnen afzienbare tijd weer worden hervat. U wordt altijd door een vaste VHVP-monteur geholpen: hij is als geen ander bekend met de verpakkingsmachine in uw specifieke situatie.