VHVP nieuws

We hopen u regelmatig te begroeten op VHVP-nieuws. Op deze nieuwspagina wil VH Vertical Packaging graag regelmatig interessante wetenswaardigheden en opvallende nieuwtjes binnen de verpakkingswereld met u delen. Mail naar info@vhnl.com als u interessante tips en/of opmerkingen heeft. Veel leesplezier!

Covid-19

Via deze weg willen wij u op de hoogte stellen van de aangepaste beurs data. Deze zijn wegens het coronavirus uit veiligheidsoogpunt verschoven:

Empack 2020 zal plaatsvinden op: 15-16-17 September 2020. 

Interpack 202 zal plaatsvinden op: 25-02-2021 – 03-03-2021

 

 

Empack-19

Kom naar VH op de Empack Den Bosch: stand 1.F109

Wij nodigen u van harte uit op de 17e editie van de Empack in Den Bosch.                    VH Vertical Packaging BV presenteert een compleet nieuw concept voor het verpakken van diverse soorten stand up pouches, met of zonder hersluit mogelijkheid, op stand 1.F109

Wij presenteren ons nieuwste product, de Centurion voor een nette Doy, Quattro en 3S verpakking met inline Zip, waarbij juist wordt gekeken naar een hoge machinekwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.
Ontwikkelt door onze eigen engineers, gebouwd door onze mensen in Weert.

En daar zijn we trots op!
Kom snel kijken op 3 en 4 april zodat we u alles kunnen vertellen over deze machines, de software en ons nieuwe MyCenturion platform.

 

09-10-2018 Pack Expo Chicago 2018

En alweer een belangrijke beurs in het kader van onze globalisering. Shanghai jl. juli was een succes, de eerste machine in China is al verkocht!

Samen met Paxiom Group Inc. gaan we komende week onze eerste stappen zetten in Noord Amerika. We zullen de Centurion SC 400 in de spotlight zetten en gebruik maken van de ervaring van onze Amerikaanse en Canadese collega’s. Er is een duidelijke behoefte aan verticale verpakkers in het hogere marktsegment voor, met name, de fresh- en frozen industrie. Amerikaanse producenten van verpakkers hanteren een andere standaard dan wij in Europa. Op het gebied van verfijning, performance en hygiëne is er nog een wereld van verschil tussen de beide continenten.

De Pack Expo is een groot evenement, wisselend in Chicago of Las Vegas. Dit jaar is de Chicago editie en uit naam van VH Vertical Packaging BV zullen Freek Jacobs en Joan Philips ter plaatse aanwezig zijn op de stand van onze partner Paxiom Group Inc. Zij hebben er zin in en ons Amerikaanse debuut ligt bij hen in goede handen. Let’s show them “result with a smile”

Mocht u vanuit Nederland of België ook de Pack Expo bezoeken, dan niet vergeten om onze stand te bewonderen! N-4706. See you there!

25-09-2018 VH Vertical Packaging presenteert nieuwe website!

Na een intensieve voorbereiding introduceert VH Vertical Packaging met trots een volledig vernieuwde corporate website: informatief en eigentijds vormgegeven. Deze responsive website wordt optimaal weergegeven op uw mobiel, tablet en desktop. Komende periode zal de site verder worden uitgebreid met o.a. een overzicht van het aanbod demo- en jong gebruikte machines. De menustructuur is gebruiksvriendelijk opgezet, zodat u als opdrachtgever of prospect in a nutshell kunt ontdekken wie wij zijn en wat we doen. En vooral wat VH Vertical Packaging voor uw organisatie kan betekenen!

Een inspirerende baan bij VH Vertical Packaging

Resultaatgericht samenwerken

Als producent en importeur van verpakkingsmachines opereert VH Vertical Packaging vooral op markten in Noordwest-Europa, maar steeds vaker ook daarbuiten. Het VHVP-team kenmerkt zich door gedrevenheid en betrokkenheid. Een no-nonsense organisatie waar op informele wijze resultaatgericht wordt samengewerkt. VH Vertical Packaging biedt u een prettige, open werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden.

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en herkent u zich in het profiel van onderstaande vacature? Stuur dan uw sollicitatie/cv en motivatie naar afdeling personeelszaken info@vhnl.com

Indien er geen actuele vacatures zijn is uw open sollicitatie eveneens welkom.

Bel +31 (0)495 550 733