Randapparatuur

Randapparatuur

Geavanceerde doseersystemen voor elke toepassing

Efficiënte oplossing voor het doseren van producten

Bij de engineering van complete verpakkingslijnen werkt VH Vertical Packaging nauw samen met diverse gespecialiseerde leveranciers. Afhankelijk van de toepassing en/of kwaliteitseisen wordt een passend doseersysteem aangeboden. Semiautomatisch of volledig geautomatiseerd en gesynchroniseerd met uw verpakkingsmachine. In nauw overleg met de opdrachtgever wordt de keuze hierin bepaald.

Hygiëne en reiniging

Speciaal voor de voedingssector worden doseersystemen geleverd met een hoge nauwkeurigheid, welke voldoen aan de strengste eisen voor wat betreft hygiëne en reiniging. VH Vertical Packaging beschikt over een breed assortiment standaard doseersystemen en diverse merken multihead wegers, schroefdoseringen, vloeistofpompen en overige doseringen. Daarnaast is het mogelijk om op uw verzoek een volledig op maat ontwikkelde afvuloplossing te leveren.

Tailor made op basis van uw specificaties

Eigen afdeling formaatdelen en vormschouders

Om een optimale werking van uw verpakkingsmachine te kunnen garanderen, worden complete formaatsets en losse vormschouders in eigen huis geproduceerd. Met als specialiteit de vervaardiging van kunststof vormschouders.

Kunststof vormschouders garanderen -zeker in vergelijking met RVS vormschouders- een ongeëvenaarde folieloop- en ondersteuning. VH Vertical Packaging bouwt schouders op maat in alle vormen en volgens specificaties van vrijwel alle merken verpakkingsmachines.

Waarom een formaatset?

Het formaat is het hart van uw verticale verpakkingsmachine. Zelfs de beste verpakkingsmachine kan zonder een goed formaat geen zakje perfect vullen. 

Voedselveiligheid en hygiëne in de food industrie

Voor elk product de perfecte oplossing

Als optie biedt VH Vertical Packaging een breed aanbod detectoren, welke worden toegepast in de food industrie. Zonder uitzondering detectoren met een aantoonbaar hoge betrouwbaarheid, hoge capaciteit, nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijkheid. De machines worden ingezet om metaaldeeltjes te signaleren welke zich mogelijk in voedselproducten bevinden. Ze kunnen worden toegepast als losse unit, maar ook worden gemonteerd onder een silo of verpakkingsmachine.

Inspelen op veeleisende omgeving

Voedselveiligheid, hygiëne en verfijning spelen een steeds meer bepalende rol in de food industrie. In een verpakkingslijn is metaaldetectie, X-ray en checkwegen vrijwel niet meer weg te denken. Door samen te werken met gerenommeerde partijen komen we tot slimme oplossingen. Op het vlak van hygiëne voldoen de machines aan de meest hoge eisen. Deze ontwikkeling staat niet stil en vraagt creativiteit en out-of-the-box denken. Met passende oplossingen als resultaat!

Uw uitdaging is onze expertise!