Stageplek leerling werkplaatsmedewerker (machinebouw)

Stageplek leerling werkplaatsmedewerker (machinebouw)

Machinebouw, metaalbewerking of assemblage

Technische opleiding

Fulltime

Over de functie

De leerling werkplaatsmedewerker (machinebouw) verricht diverse werkzaamheden. Deze werkzaamheden kunnen variëren van het volgens de specs en tekeningen aanmaken en aanpassen van onderdelen, (assisteren bij) het assembleren/samenstellen van verticale verpakkingsmachines tot het afmonteren van machine onderdelen.

Afhankelijk van je achtergrond en technische kennis bied je in deze functie, naast de reeds beschreven mechanische werkzaamheden, hulp bij de installatie van de machines als ook bij het aansluiten van diverse elektrische componenten. Uiteraard wordt er samengewerkt met en ondersteuning geboden door je collega’s in de werkplaats. Samen met je collega’s Jeroen, Mathijs, Timo, Samantha en Dana ben je er verantwoordelijk voor dat de machines werkend de deur uit gaan en op locatie kunnen worden geïnstalleerd door de servicemonteurs.

Wat wij vragen

 • Je volgt een technische opleiding, minimaal op MBO-niveau in de richting machinebouw, metaalbewerking of assemblage.
 • Je hebt technisch inzicht, werkt nauwkeurig en bent praktisch ingesteld.
 • Daarnaast toon je verantwoordelijkheidsgevoel en ben je behulpzaam.
 • Overleggen met collega’s, input vragen en terugkoppelen vind je vanzelfsprekend.
 • Er is sprake van een klein, hecht en gedreven team. Collegialiteit en een gezonde dosis humor worden gewaardeerd.
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse taal.
 • Woon-werkafstand en het vervoer hier naartoe is geen probleem

Wij bieden

 • Werklocatie: Weert.
 • Het betreft een fulltime functie in dagdienst met afwisselende werkzaamheden. VH Vertical Packaging bouwt nieuwe en reviseert gebruikte verticale verpakkingsmachines voor innovatieve en vooraanstaande bedrijven in verschillende sectoren. Hierdoor kom je steeds in aanraking met de nieuwste technologieën waardoor je continue zal bijleren en veel afwisseling zal ervaren in je job.
 • Werktijden: van maandag t/m vrijdag van 7.30 uur – 16.30 uur.
 • De sfeer intern is informeel en collegiaal. Er heerst een fijne werksfeer waarbij het gehele team belang hecht aan kwaliteit, goede service en ondersteuning aan de klanten.
 • Uiteraard krijg voldoende begeleiding tijdens je stageperiode.
 • Mocht je na je stage bij VH Vertical Packaging graag bij ons in dienst treden, dan is dit zeker mogelijk. Verschillende collega’s zijn vanuit de stage uiteindelijk bij VH gebleven en hebben zich verder kunnen ontwikkelen binnen de machinebouw.

Over VH Vertical Packaging

VH Vertical Packaging is sinds 1998 producent van verticale verpakkingsmachines voor met name de markt van food en non-food industrieën in Noordwest-Europa. Het bedrijf bouwt en reviseert nieuwe en gebruikte machines en verzorgt hierop volgend de plaatsing van en het onderhoud aan deze machines bij de klant. Met Centurion en Velteko premium verpakkingsmachines wordt perfect ingespeeld op de hoge eisen en vaak gecompliceerde specificaties van de opdrachtgevers.

Het team van VH Vertical Packaging zet alles op alles om een efficiënt productieproces te garanderen. Termen als gedrevenheidproactief handelen en servicegericht zijn kenmerkend voor VH Vertical Packaging en de medewerkers. Daar het bedrijf de intentie heeft om verder te groeien, wordt jaarlijks één of meerdere stageplekken aangeboden in de functie van leerling werkplaatsmedewerker (machinebouw).

Interesse?

Hebben wij je interesse gewekt en wil je meer weten over een stageplek bij VH Vertical Packaging dan kun je contact opnemen met Anja Niessen via a.niessen@vhnl.com

Bezoekadres:
VH Vertical Packaging
Marconilaan 15
6003 DD Weert